Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، در حالی که شماری از فیلم‌های مهم سال از جمله «جوکر» تاد فیلیپس و «جودی» روپرت گولد، از جمله فیلم‌هایی هستند که امسال در جشنواره فیلم زوریخ به نمایش درمی‌آیند، این جشنواره امسال از رونالد امریش، کیت بلانشت و کریستن استوارت تجلیل می‌کند.

امسال ریاست گروه داوران را اولیور استون برعهده دارد و در کنار دونالد ساترلند، خاویر باردم، رونالد امریش و ژولی دلپی در مسترکلاس‌های این جشنواره شرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیات داوری نیز متشکل از چیرو گوئرا کارگردان کلمبیایی و سازنده فیلم «در انتظار بربرها»، لورا بیسپوری کارگردان ایتالیایی سازنده «فیگلا میا»، سباستین کخ بازیگر آلمانی و تیسیانا سودانی تهیه کننده سوئدی کار داوری را انجام می‌دهد.

امسال آخرین سالی است که نادجا شیلدکنخت و کارل اشپوئری بنیانگذار و کارگردان‌های این جشنواره، مدیریت آن را برعهده دارند. این ۲ از آغاز سال ۲۰۲۰ مدیریت جشنواره را واگذار می‌کنند اما همچنان به عنوان اعضای هیات مدیره فعالیت خواهند کرد.

کریستین یونگن دبیر فرهنگی  روزنامه سوییسی NZZ جایگزین اشپوئری به عنوان مدیر هنری می‌شود و کریستینا هانکه مدیرعامل آژانس سوییس کاوری جایگزین شیلدکنخت خواهد شد.

این جشنواره که کارش را از سال ۲۰۰۵ با ۸ هزار مخاطب آغاز کرد امسال میزبان بیش از ۱۰۴ هزار نفر خواهد بود.

برخلاف فستیوال‌های سینمایی اروپا جشنواره زوریخ از سوی بخش خصوصی برگزار می‌شود و اسپانسرها بودجه ۸۰ درصد از هزینه ۷.۸ میلیون دلاری آن را پرداخت می‌کنند. از فروش بلیت حدود ۱۰ درصد هزینه این جشنواره تامین می‌شود. این جشنواره بیش از ۱۵۰ اسپانسر مالی دارد.

این جشنواره کارش را شب پیش ۲۶ سپتامبر برابر با ۴ مهر با نمایش درام سوییسی «جنگ بهشت: داستان برونو مانسر» ساخته نیکلاس هیلبر شروع کرد که درباره یک حافظ محیط زیست سرشناس است. این فیلم یکی از ۳۶ فیلمی است که امسال در بخش گالا برای اولین بار در این کشور دیده می‌شوند. «لباس‌شویی» استیون سودربرگ، «گزارش» اسکات زد برنز، «فانوس دریایی» رابرت ایگرز، «داستان ازدواج» نوآ باوم‌باخ، «جمینی من» آنگ لی و «سیبرگ» بندیکت اندروز از دیگر فیلم‌هایی هستند که در این بخش جشنواره نمایش داده می‌شوند.

در بخش رقابت بین‌المللی ۱۴ فیلم به نمایش درمی‌آید.

بخش «نگاه جهان جدید» نیز امسال با تمرکز بر سینمای کامبوج فعالیت می‌کند و ۱۴ عنوان فیلم از نسل جدید فیلمسازان کامبوجی را ارایه می‌کند.

در بخش نشست زوریخ نیز کارگاه‌هایی با حضور چهره‌های صنعت داخلی و بین‌المللی سینما برگزار می شود.

امسال هشتمین دوره رقابت موسیقی فیلم بین‌المللی نیز در این جشنواره برگزار می‌شود که با حضور ۳۲۱ اثر از آهنگسازان بین‌المللی رکوردی در این زمینه به جای گذاشته است. از این میان آثار ۵ آهنگساز به عنوان فینالیست برای دریافت جایزه این بخش رقابت می‌کنند.

پانزدهمین دوره جشنواره زوریخ از ۲۶ سپتامبر تا ۶ اکتبر (۴ تا ۱۴ مهر) برگزار می‌شود.

کد خبر 4730025

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره فیلم زوریخ سوئیس جشنواره سینمایی تئاتر ایران فیلم سینمایی کارگردان تئاتر خانه هنرمندان ایران سازمان سینمایی فیلم کوتاه سینمای مستند موسیقی ایرانی عکاسی بازیگر تئاتر نقاشی سریال ایرانی رادیو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۶۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه خیریه سازمان ملل به نفع کودکان جهان برگزار شد

بازارچه خیریه سازمان ملل که ابتکاری از سوی آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل و همسر او است، امسال نیز عصر سه شنبه به وقت محلی با همت همسران سفرا و دیپلمات های مختلف برگزار شد تا عواید حاصل از آن صرف امور کودکان در جهان شود.

این بازارچه هر سال در دو بخش صنایع دستی و غذاهای هر کشور ارائه می شود و کشورها با ارائه فرهنگ و هنر مردم کشور خود به جهان، عواید حاصل از فروش را به سازمان ملل ارائه می کنند که امسال صرف امور کودکان می شود.

نمایندگی های کشورهای مختلف جهان در سازمان ملل به همراه خانواده های خود هم بعنوان برگزار کننده و هم بازدید کننده و خریدار در غرفه کشورهای مختلف حضور می یابند که فضایی صمیمانه فارغ از هیاهوی سیاست در گوشه ای از سازمان ملل موج می زند.

جمهوری اسلامی ایران نیز همچون هر سال به همت نمایندگی ایران در سازمان ملل و با حضور فعال این نمایندگی و همسران دیپلمات‌های ایرانی، مشارکت چشمگیری داشت و صنایع دستی و انواع غذاهای ایرانی مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

مراسم امسال با اجرای موسیقی زنده و برگزاری مسابقه ای همراه بود که برای مشارکت در این مسابقه، هر یک از افراد یک تا چند بلیت خریداری می کردند که عواید فروش آن نیز صرف امور خیریه می شود.

گرچه عواید حاصل از فروش بازارچه خیریه امسال سازمان ملل قرار است صرف امور کودکان در جهان شود اما به نظر می رسد کودکان جهان از جمله غزه بیش از هر موضوعی به اراده جدی و درایت سیاستمدارانی نیاز دارند که به جنگ ها و بحران ها خاتمه دهند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • تنیس‌فوتبال هیجانی در تمرین پرسپولیس
  • هزینه تشریفات شروع مجلس دوازدهم ؛ ۲۰۰ میلیارد تومان
  • بازارچه خیریه سازمان ملل به نفع کودکان جهان برگزار شد
  • مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه در بوشهر برگزار شد
  • انحلال اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین در چندین شهر اروپایی
  • پویش هوای دختری در فارس برگزار می‌شود
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • جشنواره فرهنگی گل بابونه در شهر پول برگزار می شود